הכניסה מגיל 18 ומעלה

הכניסה לאתר מותרת לגילאי 18 ומעלה.

קברנה פרנק LEGACY

 יין שהגיע לסינרגיה מלאה של ניחוחות וטעמים ומאופיין בארומה קלאסית לזן. ליין נגיעה ירקרקה, אשר משתלבת בניחוח פרי מתקתק ועטופה ברכות העץ. מרקמו קטיפתי ונוכחותו משאירה את חותמה הרבה אחרי השתייה.

נתוני היין

אדום יבש, 100% ענבי קברנה פרנק, 2016, ענבי הקברנה פרנק נבצרו משני כרמים ייחודיים ,הכרם הראשון הנמצא ברום הרי אפרים.והכרם השני נמצא ברום הרי יהודה , כרמים אלו מתאפיינים בגובה רב , בתנאי אקלים הרריים, בעוצמת צימוח מתונה ובהבדלים משמעותיים בין טמפרטורת יום ממוצעת לטמפרטורת לילה קרירה התורמת לאיכות ענבים ייחודית הבאה לביטוי בריכוז גבוה של טעמים וארומות. , מכני בשעות הלילה הקרות, הוצאתו לשוק, אך התבגרות נוספת רק תיטיב עמו., בטמפרטורה של 18 מעלות עם חזה מולארד או גבינות שמנות

תהליך ייצור היין

ענבי הקברנה פרנק נבצרו בבציר מוקפד והגיעו ליקב לפנות בוקר.
לאחר ריסוק עדין הועברו ענבי הקברנה פרנק למיכל נירוסטה מקורר למשך יום להשריה קרה לפני תחילת התסיסה האלכוהולית. עם סיום ה- cold soaking החלה התסיסה האלכוהולית טבעית של ענבי הקברנה פרנק בטמפרטורה של 28 מעלות תוך הפעלת משטרי המטרה שונים לצורך מצוי טעמים, ארומות וצבע מזגי הענבים.
בסיום התסיסה האלכוהולית היין עבר השרייה על הקליפות למשך שלושה ימים. עם סיום ההשריה- extended maceration, סחטנו את הענבים בסחיטה איטית ובלחצים נמוכים למיכל נירוסטה לתסיסה המאלולאקטית על מנת לייצב ולרכך את היין.
לאחר סיום התסיסה המאלולאקטית היין החל את תהליכי ההתבגרות בחביות עץ אלון צרפתיות חדשות למשך 18 חודשים.
לאחר סיום התבגרות היין בחביות , היין בוקבק ואף המשיך להתבגר למשך 6 חודשים נוספים לפני שחרורו לשוק.

נתוני הבציר

  • בריקס: 26.5
  • חומציות [ג/ל]: 5.6
  • 3.57 :pH

אנליזה

  • סוכר [ג/ל]: יבש
  • כהל [ב-%]: 14.9
  • חומציות [ג/ל]: 6
  • 3.76 :pH