עולם של יין
המדור שיעזור לכם לבחור את היין הנכון לכל סיטואציה
-
סומלייה
סומלייה הוא התפקיד של מנהל\ת תחום היין במסעדה. הסומלייה מוביל/ה את שירות היין במסעדה ואלו מהווים מרכיב חשוב בחוויה האירוח. מעבר לעבודה בזמן הסרוויס עצמו, נדרש ידע ומיומנות בבניית תפריט יין, שילובי אוכל ויין ולרב טיפול בכל נושא המשקאות כמו בירה, קוקטיילים ושאר הכוהליים.
לקריאת הכתבה -
איך טועמים יין
טעימת יין נועדה לתת לטועמ\ת כלים להבין את עולם היין. א. ברמת החובב – לתת לצרכן כלי שיפוטי ויכולת לאבחן איכויות שונות של יינות, במיוחד ברמה השוואתית. ב. למקצוען (אנשי הענף כמו ייננים, משווקים וסוחרים, אנשי אירוח וכדומה), הבנה וכלי מקצועי לעסוק בתחום.
לקריאת הכתבה -
בעיניים עצומות: איך להזמין יין בדייט ראשון
כוס או בקבוק? אדום או לבן? ומה ההבדל בין פינו נואר לפינו גרי? כנראה שאחת מהדילמות הכבדות בדייט הראשון תהיה איזה משקה להזמין. אז איך עושים את זה נכון ומה כדאי לדעת לפני? באנו לעשות לכם סדר
לקריאת הכתבה -
יין וסלסלת פיקניק – סיפור אהבה
במקום לבלות עוד יום על הספה, נסו לצאת לפיקניק שהוא אחלה דרך להעביר בוקר שמשי פנוי. טעה מי שטען שהחיים אינם פיקניק. פיקניק הוא אחד הדברים שהכי כיף לעשות בזמן הפנוי שלנו, והוא יספק לכם חוויה מושלמת בין אם מדובר בדייט רומנטי, מפגש עם החבר'ה או בילוי קיצי עם המשפחה האהובה. ואם תשלבו בתוך הפיקניק
לקריאת הכתבה -
מה תשתו? 6 שאלות שכדאי לשאול את המלצר
אתה לא חייב להיות יינן או מומחה כדי להזמין את היין הנכון. בעזרת מספר משפטי מפתח תוכל להרשים את הסובבים, ולצאת מדויק מתמיד תקראו לזה "צרות עולם ראשון", אך מבחינתנו זאת בעיה אמיתית לכל דבר ועניין: התמודדות עם תפריט היינות. גברים ונשים ברחבי העולם שחבריהם היו מהירים מספיק כדי להתחמק מהמטלה, נאלצים לבהות בשמות
לקריאת הכתבה