הכניסה מגיל 18 ומעלה

הכניסה לאתר מותרת לגילאי 18 ומעלה.

שיראז

היין חלק ועגלגל, ים תיכוני ומתחנף עם חמיצות מאוזנת ומרקם עשיר.

נתוני היין

אדום יבש, 100% ענבי שיראז, 2017, שפלת יהודה, מכני בשעות הבוקר המוקדמות, הוצאתו לשוק

תהליך ייצור היין

ענבי השיראז הגיעו ליקב בשעות הבוקר המוקדמות לאחר בציר מכני.
הענבים עברו הפרדה של השדרות ולאחר מעיכה עדינה הועבר התירוש עם הקליפות והחרצנים למיכל נירוסטה לצורך תחילת התסיסה האלכוהולית, בטמפרטורה של 25 מעלות למשך 7 ימים.
לאחר סיום התסיסה האלכוהולית, היין הועבר למיכל אחסון והקליפות נסחטו בצורה עדינה לאותו מיכל, לתחילת התסיסה המלולאקטית, אשר מיועדת לייצב ולרכך את היין.
עם סיום התסיסה המלולקטית היין עבר שפייה והתבגר עם עץ אלון צרפתי ואמריקאי למשך של 4 חודשים.

נתוני הבציר

  • בריקס: 23.6
  • חומצה [ג/ל]: 5.5
  • 3.75 :pH

אנליזה

  • סוכר: יבש
  • כהל [ב-%]: 13.2
  • 3.65 :pH
  • חומציות [ג/ל]: 5.5