הכניסה מגיל 18 ומעלה

הכניסה לאתר מותרת לגילאי 18 ומעלה.

קברנה פרנק

 יין שהגיע לסינרגיה מלאה של ניחוחות וטעמים ומאופיין בארומה קלאסית לזן. ליין נגיעה ירקרקה, אשר משתלבת בניחוח פרי מתקתק ועטופה ברכות העץ. מרקמו קטיפתי ונוכחותו משאירה את חותמה הרבה אחרי השתייה.

נתוני היין

אדום יבש, 100% ענבי קברנה פרנק, 2014, ענבי הקברנה פרנק נבצרו מכרם הנמצא ברום הרי אפרים. כרם זה מתאפיין בגובה של 650 מטר מעל פני הים, בתנאי אקלים הרריים, בעוצמת צימוח מתונה ובהבדלים משמעותיים בין טמפרטורת יום ממוצעת לטמפרטורת לילה קרירה, התורמת לאיכות ענבים ייחודית, אשר מתבטאת בריכוז גבוה של טעמים וארומות., מכני בשעות הלילה הקרות, הוצאתו לשוק, אך התבגרות נוספת רק תיטיב עמו.

תהליך ייצור היין

ענבי הקברנה פרנק נבצרו בבציר מוקפד והגיעו ליקב לפנות בוקר. לאחר ריסוק עדין הועברו ענבי הקברנה פרנק למיכל נירוסטה מקורר למשך יום להשריה קרה לפני תחילת התסיסה האלכוהולית. עם סיום ה- cold soaking החלה התסיסה האלכוהולית של ענבי הקברנה פרנק בטמפרטורה של 28 מעלות תוך הפעלת משטרי המטרה שונים לצורך מצוי טעמים, ארומות וצבע מזגי הענבים.
בסיום התסיסה האלכוהולית היין עבר השרייה על הקליפות למשך שלושה ימים. עם סיום ההשריה- extended maceration, סחטנו את הענבים בסחיטה איטית ובלחצים נמוכים למיכל נירוסטה לתסיסה המאלולאקטית על מנת לייצב ולרכך את היין.
לאחר סיום התסיסה המאלולאקטית היין החל את תהליכי ההתבגרות בחביות עץ אלון צרפתיות חדשות למשך 18 חודשים.
עם סיום התבגרות היין בחביות, היין בוקבק והמשיך להתבגר למשך 10 חודשים נוספים לפני שחרורו לשוק.

נתוני הבציר

  • בריקס: 24.6
  • חומציות [ג/ל]: 5.6
  • 3.75 :pH

אנליזה

  • סוכר [ג/ל]: יבש
  • כהל [ב-%]: 13.9
  • חומציות [ג/ל]: 6
  • 3.66 :pH