הכניסה מגיל 18 ומעלה

הכניסה לאתר מותרת לגילאי 18 ומעלה.

סדרת IMPRESSION

הסדרה הקלאסית של טפרברג, מכרמים מובחרים בשפלת יהודה ונחל איילון

  • שרדונה

    יין לבן צלול ועשיר, ששזורים בו ניחוחות של עץ ונילי. בעל מרקם מלא, טעם עז וסיומת רעננה ועוצמתית.

    נתוני היין

    • סוג יין: לבן יבש
    • הרכב זני: 100% ענבי שרדונה
    • שנת בציר: 2017
  • גוורצטרמינר

    יין לבן פרחוני בעל מתקתקות עדינה, בניחוחו בולטים מי ורדים ופירות טרופיים. בעל מרקם רך ועוטף, משלב מתיקות וחמיצות משובבי נפש.

    נתוני היין

    • סוג יין: לבן חצי יבש
    • הרכב זני: 100% ענבי גוורצטרמינר
    • שנת בציר: 2017
  • ריזלינג – יין לבן בציר מאוחר

    יין לבן בציר מאוחר – יין לבן מתוק וקסום, המאופיין בניחוח אפרסקי, אגסי.    

    נתוני היין

    • סוג יין: יין קינוח לבן
    • הרכב זני: 100% ענבי ריזלינג לבן
    • שנת בציר: 2017
  • קברנה סוביניון

    יין בעל צבע אדום עמוק ועוצמתי, באף ארומות פירותיות של פטל ושזיפים המשולבים עם אקליפטוס, וניל ועץ אלון אצילי. בפה, היין בעל גוף מלא ועשיר וטאנינים רכים ועדינים, הסיומת ארוכה ורכה.

    נתוני היין

    • סוג יין: אדום יבש
    • הרכב זני: 100% ענבי קברנה סוביניון
    • שנת בציר: 2017
  • מרלו

    יין אדום עז בצבעו, בניחוח פרי צעיר. עשיר ומאוזן ובעל סיומת עדינה ורכה.

    נתוני היין

    • סוג יין: אדום יבש
    • הרכב זני: 100% ענבי מרלו
    • שנת בציר: 2017
  • סירה

    יין מרוכז וססגוני, בעל מרקם קטיפתי, העוטף את החיך.

    נתוני היין

    • סוג יין: אדום יבש
    • הרכב זני: 100% ענבי סירה
    • שנת בציר: 2017
  • סנג'ובזה

    יין אדום המאופיין בניחוח פרי בשל, בעיקר שזיף ודובדבן ומעט פרחוניות מושכת ועדינה.

    נתוני היין

    • סוג יין: אדום יבש
    • הרכב זני: 100% ענבי סנג'ובזה
    • שנת בציר: 2017
  • קברנה סוביניון – חצי יבש

    יין אדום כהה, הניחן בניחוח פירות יבשים. בעל מרקם חלק וקטיפתי וסיומת מתקתקה מלאת פרי.

    נתוני היין

    • סוג יין: אדום חצי יבש
    • הרכב זני: 100% ענבי קברנה סוביניון
    • שנת בציר: 2017
  • רוזה

    יין ורדרד המתאפיין בארומות פירותיות ופרחוניות, עדינות ומהנות.

    נתוני היין

    • סוג יין: רוזה יבש
    • הרכב זני: 70% ענבי גרנאש 30% ענבי ברברה
    • שנת בציר: 2017